| Message: | Trying to access array offset on value of type null |
| File: | /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php |
| Line: | 136 |
ÖNEMLİ!!! Yazılanları tamamen okumadan lütfen işlem yapmayın!
İNDİREN ARKADAŞLAR LÜTFEN OLUMLU, OLUMSUZ YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN. UNUTMAYIN, YORUMUNUZ KULLANICILAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR.Oldukça basit.
İndirdiğiniz dosya winrar programı ile açmanız gerekmektedir.
Alttaki linkten indirdiğiniz dosyayı açın. Zip dosyasından çıkan programımıza sağ tıklayıp, “Yönetici olarak çalıştır” diyoruz. Programımız ekranımıza geldikten sonra Remove WAT diyoruz ve sırayla Daha sonra açılan bütün kutucuklara evet diyoruz . Son aşamada bilgisayarınız kendini otomotik olarak resetliyecektir. Bu aşamada sakın bana küfr etmeyin! çünkü bilgisayarınız orjinal olduğu için kendini resetleyecektir.
İNDİRME LİNKİ: (Son Güncelleme: 28.10.2014)
indirdiğiniz winrar dosyalarının şifresi: yavuzatmaca.com
Bilgiasyarınıza program 30 saniye sonra reset atacaktır. Dilerseniz ” Now ” butonu karşınıza çıkacak onu tıklarsanızda hemen reset atabilirsiniz. Siz kasanın üzerinde ki tuştan atmayınız tavsiye etmiyorum.
Reset atma işlemi bittikten sonra masaüstünüz açıldığı gibi Windows 7 işletim sisteminiz etkinleştirilmiş olacaktır.
İkinci yöntem ise Windows Loader. Loader Tüm Windows 7 Sürümleri için geçerlidir. Yapmanız gereken tek şey, programı indirdikten sonra “Install” butonuna basmanız. Kısa bir süre bekledikten sonra windowsunuz orjinal olacaktır.

indirdiğiniz winrar dosyalarının şifresi: yavuzatmaca.com
Ve artık bilgisayarınız aşağıdaki resimdeki gibi “Windows 7 Yapı 7600 Bu Windows kopyası orjinal değil” diye iğrenç uyarıyı vermeyecek ve o iğrenç siyah ekrandan kurtulmuş olacağız.

Benden bu kadar hepinize hayırlı olsun, her hangi bir sorun ve ya problemde aşağıdaki yorum kutucuğundan bana yazabilirsiniz. Sadece sorunu değil teşekkür mesajınızı da yazmayı unutmayın.