OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
POMEM Adaylarının Mülakat Yeri ve Tarihleri Forum | Sosyallift©
Loading...

tr
Whordark
Whordark Aralık 19 '14

Eğitim Dairesi Başkanlığından Duyuru 14. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) öğrenci alımı için belirlenen bölge merkezlerinde yapılacak değerlendirme ve seçme işlemlerine alınacak adayların mülakat yeri ve tarihi duyurulmuştur. Adaylar; Değerlendirme ve seçme işlemine gelirken yanlarında hiçbir dijital ve elektronik cihaz bulundurmayacaklardır. Adaylar bölge merkezine gelirken nüfus cüzdanını (T.C. Kimlik Numarası mevcut olan) ve müracaat esnasında kendisine verilen sınav giriş belgesini yanlarında getireceklerdir. Ayrıca, bölge merkezlerinde yapılacak fiziki yeterlik sınavı için eşofman ve spor ayakkabısı getireceklerdir. İRTİBAT: 1-Başvuru yapılan İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlükleri, 2-Eğitim Daire Başkanlığı iletişim numarası (312) 462 43 34-35

Sorgulamada karşılaşılan sorunlarla ilgili ;

İRTİBAT:

1-Başvuru yapılan İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlükleri,

2-Eğitim Daire Başkanlığı iletişim numarası (312) 462 43 34-35

14. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) öğrenci alımı için belirlenen bölge merkezlerinde yapılacak Değerlendirme ve Seçme İşlemine alınacak adayların mülakat yeri ve tarihlerin