OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Oxwall logosunu kaldırma Forum | Sosyallift©
Loading...

tr
Oxwall Türkiye CEO
Oxwall Türkiye Temmuz 16 '15

Oxwall çok geniş sosyal ağ platformu olarak kullanmak için birçok özellik ile zenginleştirilmiştir web uygulaması veya yazılımı konusunda en iyisidir. Sen çok php, html, javascript bilmeden kendi sosyal ağ veya siteni yapabilirsiniz. Bu vb wordpress veya FluxBB veya PunBB veya joomla veya drupal gibi. Tüm kontrole sahip olacaksınız. Ama Oxwall ile ilgili bir sorun var. logosunu Oxwall kaldıramazsınız. Ama kaldırmak için bir yol var.

Bu bir altbilgi logosu.

Oxwall Altbilgi

O logoyu kaldırmak nasıl oluyor diye düşündüm ve sunuyorum.

Ama unutmayın!

Bu ücretli işlem değil / yasadışı ve geliştiriciler biraz

saygı ihtiyacı var!

Bu işi yaparsanız destek alamazsınız ve paket

güncelleme yapamayabilirsiniz.

Kısacası oxwall beni istemeyen benden değildir diyor.

Ben prosedürü açıklayım.

Hangi tema?

Kullanıyorsunuz kökeni ?

Sonra klasör erişmek ow_themes / kökeni / master_pages /ve iki dosyayı düzenlemek dndindex.html & general.html . Arama kodu {$ bottomPoweredByLink} bu dosyalarda:

Tüm temalar düzenleyebilirsiniz dndindex.html & general.html yukarıdaki gibi dosyaları. Şimdi başka bir şey yapmak zorundasın. Kalıntı tüm dosyaları silmek zorunda ow_smarty / template_c /klasörüne girin ve tümünü silin.

işlem tamamdır. Şimdi hala görünüyorsa, sizin tarayıcınızın önbellek temizlemeniz gerekiyor, sonra lütfen sitenizi kontrol edin. Herhangi bir sorgu veya sorun için formda bize yazınız. Teşekkür ederim.

Düzenlendi... Oxwall Türkiye (Temmuz 16 '15)