Message: | Trying to access array offset on value of type null |
File: | /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php |
Line: | 136 |
Bu yazacaklarımı derbi maçlarında uygularsanız normal önemsiz maçlarda kazandığınızdan daha çok para kazanabilirsiniz.
Günlük Çalışma Süresi: 2 Saat
Konu: Maç Linki Paylaşımı
Yapılacaklar:
Peki neden blog kullandık?
Çünkü Facebook Adf.ly linklerini spam olarak görüyor ve bu da sizin Facebook'ta engel almanıza hatta Facebook profilinizin kapanmasına yol açabilir. Bu sebeple maç linklerini blog adresimize koyduk.
Bu sistemle nasıl daha çok kazanırım?
Size örnek olması açısından daha önceden yapmış olduğum sistemi gösteriyorum. Bu sistemle hem Facebook sayfama beğeni toplamış, hem de Adf.ly'dan ve Blogger'da ki Google reklamlarından kazanmış oluyorum.
Benim Facebook'ta paylaştığım yazı;
"Fenerbahçe Galatasaray maçı için tıklayın -> http://www.facebook.com/VideoTee/app_208195102528120"
Eğer siz de böyle bir sistemi nasıl kurarım diyorsanız bi sonraki yazımda görüşürüz.
Blog açmak için Google'ın ücretsiz servisi olan Blogger.com'u kullanabilirsiniz. Eğer blogger için olan ücretsiz temaları beğenmezseniz, daha güzelini istiyorum derseniz veya bir kaç ekstra özellik eklenmesini isterseniz bana mail gönderebilirsiniz. (/>alihfidan@outlook.com">salihfidan@outlook.com
) Blogger için düzgün, kaliteli, SEO uyumlu ve en son teknolojileri kullanarak temalar yapıyorum.